Rólunk

Jenei Zoltán - Ügyvezető

Jenei Zoltán – Ügyvezető

Több mint két évtizede foglalkozom személygépjárművek javításával. A kezdetektől folyamatosan fejlődve eljutottam, D-Motion Autószerviz megalapításához.

Az szerviz egy tágas megfelelő parkolási lehetőséggel bíró, zárt és térfigyelő rendszerrel ellátott telephelyen, könnyen megközelíthető helyen, a város szívében található. Az új létesítmény közel 400 nm-es, öt állással és minden olyan technikai és diagnosztikai berendezéssel rendelkezik, ami szükséges a korszerű gépjárművek javításához.

A fejlesztéshez kapcsolódva,megfelelő gyakorlattal rendelkező szakemberekkel bővült a szerviz. Melynek következtében megfelelő kapacitással rendelkezünk ügyfeleink gyors kiszolgálásához. Profilunk a garanciaidőn túli személygépjárművek, teljes körű javítása. Kivalló alkatrész ellátottsággal, több szerződött partnerrel, kapcsolatrendszerrel és az évek során szerzett tapasztalattal várjuk kedves ügyfeleinket. Célunk a fen tartható, fejlődő és magas színvonalon működő. A kor igényeit kielégítő, és megfelelő ügyfél elégedettséggel rendelkező szerviz működtetése.